yvonne engelen

Creative Resource Manager

Hey Yvonne, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Ik ben een krachtige, sociaal coachende organisator en probeer met mijn kennis, creativiteit en ervaring een bijdrage te leveren aan de groei van Appart Media.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

Ik ben een echte levensgenieter, ik kook graag voor familie en vrienden, maar ik laat me ook graag verrassen en verwennen in een goed restaurant met een lekker wijntje! In het voorjaar en de zomer ga ik graag op vakantie met de caravan, in de winter ga ik graag richting de sneeuw. Verder behoren hardlopen, shoppen en wandelen ook tot mijn vrijetijdsbesteding. Dit laatste doe ik vaak in combinatie met geocaching. Geocaching is ‘schatzoeken’ met een GPS. Dit maakt de wandeling net even wat leuker en je komt op plekken waar je normaal niet zou komen.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Nergens voor... 's Nachts slaap ik graag!

Wat wilde je vroeger worden?

Eén van mijn hobby’s is het bezig zijn met voeding. Misschien daarom ook wel dat ik vroeger voedingsassistente in een ziekenhuis wilde worden. Dit is altijd blijven kriebelen en hoewel ik geen voedingsassistente ben geworden, ben ik uiteindelijk wel in de foodbranche terecht gekomen! Ik heb 27 jaar voor Sodexo gewerkt, wereldwijde marktleider in Quality of Live Services.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Positieve, motiverende mensen om me heen inspireren mij. Hier krijg ik enorm veel energie van!

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Mijn eerste werkdag is mij het meeste bijgebleven! Vanaf het moment dat ik naar binnenliep, voelde ik me meteen thuis. Alle medewerkers straalden trots uit, omdat ze voor zo’n mooi, jong en dynamisch bedrijf werken. Het was een zeer warm welkom. Ik heb het gevoel dat ik al jaren voor Appart Media werk, terwijl het dat eigenlijk nog niet zo heel lang is…

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Wat volgens mij typisch Appart Media is, is dat iedereen binnen het bedrijf gelijk is. Ben je een medewerker, leidinggevende, stagiaire of de directeur? Iedereen heeft zijn of haar eigen inbreng in de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Dit geeft een goede sfeer, is prettig werken en zorgt voor volop interactie!