tessa vervoort

Graphic Designer

Hey Tessa, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Mijn superkracht binnen het Appart-team is mijn creatief denkvermogen bij het ontwikkelen van huisstijlen waarmee een klant zich in de markt kan positioneren. Een creatieve weg vinden en uitdagingen aangaan doe ik graag. Hard werken en achter mijn producten staan is een streven dat ik overal wil toepassen. Daarnaast kan ik mijn creativiteit ook gebruiken bij fotografie. Daarbij heb ik een eigenwijze kijk op de compositie en de details die ik naar voren breng.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een serie op de bank te kijken, met een hapje en een drankje. Maar ik ga ik net zo graag naar buiten om met vriendinnen op het terras te zitten en onze avonturen te delen. Daarbij laat ik mij ook inspireren door de omgeving en heb ik graag mijn camera bij mij om zo vast te leggen wat ik zie en daarmee anderen te inspireren.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

's Nachts kun je mij absoluut wakker maken voor een lekker stuk aardbeientaart, uiteraard gemaakt door mijn moeder!

Wat wilde je vroeger worden?

Vroeger wilde ik het liefst met superman op pad of zangeres worden. Dat laatste is mij helaas niet gelukt. Waar ik het meest gelukkig van zou worden is van mijn hobby mijn werk maken en dat is volledig gelukt!

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

De mensen om mij heen en de mensen die ik in de afgelopen jaren heb leren kennen, hebben mij geïnspireerd en kracht gegeven om in mijzelf te geloven en mijzelf te laten zien. Positieve mind-set, leren en genieten van kleine geluksmomenten is waar ik mij mee bezig houd.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Binnen deze familie ben ik als stagiaire begonnen en ik voelde mij tijdens deze periode enorm gewaardeerd als persoon. Mijn eigen krachten werden gezien en die mocht ik ook volledig en zelfstandig inzetten. Het ‘open armen gevoel’ heb ik gevoeld en die prettige kracht van Appart Media geeft mij veel energie.

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Het jonge, frisse, ambitieuze, sterke, hard werkende en toffe team is wat Appart Media typisch maakt. Hard werken en kritisch zijn wanneer het moet, maar ook ruimte maken voor grapjes wanneer dit kan!