tessa meusen

Marketing Strategist

Hey Tessa, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Het allerbelangrijkste, en ik denk ook een van mijn krachten, vind ik enthousiasme. Ik probeer altijd positief in ontwikkelingen, positief in het leven te staan. Qua werkgebied ligt mijn superkracht vooral in het strategische gedeelte; ik vind het super om bezig te zijn met positioneringen, strategieën en bijbehorende concepten te bedenken; zowel online als offline!

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

M’n vrije tijd vul ik vooral met leuke dingen doen en genieten van iedereen om me heen. Alle vrije momenten zijn eigenlijk wel gevuld met afspraken met vrienden en familie; met een avondje uiteten of een middag op het terras zitten maak je me heel gelukkig! Daarnaast is sporten echt mijn uitlaatklep; ik volleybal drie keer per week en ga wekelijks fitnessen. En dan mag winkelen natuurlijk niet ontbreken; mijn kast puilt inmiddels uit van kleren en schoenen, maar je kan natuurlijk nóóit genoeg hebben!

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Lekker eten, quality time met mensen die ik liefheb en een mooie, verre reis; daar sta ik graag voor op!

Wat wilde je vroeger worden?

Wat ik wilde worden weet ik eigenlijk niet eens meer, dat veranderde volgens mij ieder jaar! Ik weet wel nog heel goed wat ik vooral níét wilde worden… Mijn moeder werkte destijds als secretaresse en na school ging ik wel vaker langs bij haar werk. Daar was het altijd gezellig, maar de hele dag achter een computer zitten op kantoor, dat leek me maar niks. Vanaf de middelbare school neigde ik steeds meer naar de reclame- en marketingkant, iets wat ik dus uiteindelijk ook ben gaan doen. En nu, een paar jaar later, heb ik helemaal m’n plek gevonden bij Appart Media; op kantoor én (meestal) achter een computer!

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Wellicht cliché, maar dat zijn echt mijn familie en vrienden. Hun positiviteit, drive om doelen en dromen te realiseren en mentaliteit hebben me heel veel geleerd en me gevormd tot wie ik nu ben.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Vanaf dag één voelde ik me enorm welkom. Mijn eerste werkdag, de warme ontvangst en de positieve sfeer die hier hangt vind ik echt fantastisch. Je wordt continu uitgedaagd om nieuwe dingen te doen, om uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen… Vloggen bijvoorbeeld!

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Het echte familiegevoel, een warm bad waarin je terecht komt, óók als je nieuw bent. De positieve mindset die iedereen hier heeft en de drive om Appart Media als bureau verder te laten groeien zijn typerend, én inspirerend, voor de hele organisatie.