roy stultiens

Head of Development

Hey Roy, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Allereerst mijn uithoudingsvermogen, ik combineer werk en studie en daarom heb ik vaak hele drukke weken. Daarnaast ben ik heel leergierig, alle nieuwe technieken en onderwerpen wil ik zo snel mogelijk kennen zodat ik deze meteen kan toepassen. Verder heb ik een goed probleemoplossend vermogen. Tenslotte ben ik analytisch ingesteld, ik kan een hoop cijfers vertalen naar nuttige informatie voor onze klanten.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

Helaas heb ik er door mijn studie niet veel tijd meer voor. Maar mocht ik dan eens een gaatje vinden, dan kijk ik graag een goede serie, ik game graag en ik houd me veel bezig met muziek. Ik zou graag nog piano en gitaar willen leren spelen.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Eigenlijk nergens voor, maar mochten de servers van Appart Media ’s nachts uitvallen, mag je me wel wakker bellen. Ik ben tenslotte een superheld.

Wat wilde je vroeger worden?

Vroeger wilde ik straaljagerpiloot worden, want hé, wie wil nou niet in zo’n geavanceerd en snel toestel rondvliegen? Daarnaast wilde ik graag DJ worden, dat heb ik zelfs een aantal jaren gedaan.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Ik word vooral geïnspireerd door nieuwe technologie! Ted Talks en gerichte conferenties vol nieuwe informatie. Mensen die met passie praten over hun vak en hun enthousiasme weten over te brengen, daar krijg ik energie van.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Dat zijn eigenlijk twee gebeurtenissen. De eerste is de oplevering en presentatie van een groot platform voor een klant. Samen met het team was er enorm hard aan gewerkt, met als resultaat een super tevreden klant. Dat geeft een goed gevoel. Daarnaast vond ik onze laatste verhuizing een ware gebeurtenis. In één dag hebben we het gehele interne netwerk aangelegd, zodat mijn collega’s de dag erna gewoon weer verder konden werken.

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Appart Media is een bedrijf dat jonge mensen kansen geeft en waar een unieke werksfeer en mentaliteit heerst. Ook de effort van de medewerkers is uniek, je ziet niet vaak dat medewerkers in de weekenden keihard doorwerken. Soms om een deadline te halen, maar soms ook gewoon omdat ze het graag af willen hebben.