Lianne Janssen

Developer

Hey Lianne, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Mijn superkracht is mijn veelzijdigheid. Mijn functie is Front-end Developer, maar doordat ik de opleiding Communication & Multimedia Design heb gevolgd, ondersteun ik ook de afdeling Design met werkzaamheden als fotografie en grafische vormgeving. Door de combinatie van die twee ben ik op verschillende gebieden inzetbaar.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten; hardlopen en wandelen zijn dan ook één van mijn favoriete bezigheden. Leuke dingen doen met vrienden of familie, zoals lekker uiteten of naar de bioscoop gaan, zijn momenten waar ik écht van geniet. Daarnaast ben ik ook graag bezig met fotografie, daar ligt mijn passie.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Liever helemaal niet, ik slaap liever gewoon door. Maar als je me dan toch ergens voor wakker moet maken.. Dan het liefst om een mooie reis te maken. IJsland, Australië, Nieuw-Zeeland... Er staan nog genoeg plekken op mijn lijstje!

Wat wilde je vroeger worden?

Vroeger wilde ik altijd dierenverzorger worden. Het liefst in een National Park in Rwanda, Afrika. Als kind heb ik dit gelezen in het boek ‘De parkwachter vertelt over een wildpark in Afrika’. Dit boek stond vol met verhalen over dieren in een National Park, hier kwam het idee dat ik dierenverzorger wilden worden dan ook vandaan. Op latere leeftijd vond ik mijn passie toch in development en grafische vormgeving.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Vooral vrienden en familie hebben mij geïnspireerd. De positiviteit bij een tegenslag, hoe zij elke keer opnieuw een positieve draai aan alles kunnen geven. Dit laat zien dat we veel meer kunnen dan we soms denken!

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Wat mij het meest is bijgebleven binnen Appart Media is niet echt een gebeurtenis maar ik vind het erg tof hoe iedereen met elkaar omgaat, het is een heel gezellig en open team. Iedereen draagt op zijn of haar manier een steentje bij.

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Typisch Appart Media is voor mij gezamenlijk werken aan toffe projecten. Met z’n allen creëren we iets unieks. Daar word ik heel erg blij van.