koen vranken

Strategic Advisor

Hey Koen, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

‘You practice what you preach’ en ik hou van mensen. Mijn eerste superkracht is dan ook sociaal zijn en het inschatten van mensen. Daarnaast mijn creatief denkvermogen; ik vind het super tof om te brainstormen en daardoor ‘out of the box’ te denken. Ik neem anderen hier graag in mee, door ze op een andere manier naar iets te laten kijken.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

Ik ga graag naar feestjes samen met vrienden, die erg belangrijk voor me zijn. Daarnaast is sport belangrijk voor mij. Ik ben altijd in voor een potje (zaal)voetbal en ik ben vaak in de sportschool te vinden. Ten slotte staat familie voor mij hoog in het vaandel en daarom probeer ik hier zoveel mogelijk tijd voor vrij te maken.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Er zijn nog niet veel mensen die dat is gelukt…

Wat wilde je vroeger worden?

Rijk! Het liefste met hetgeen dat ik het liefste deed, voetballen! Ik nam mijn voetbal mee naar bed en ik stond ermee op. In de pubertijd veranderde mijn interesse, de voetbalschoenen werden vervangen door o.a. een scootertje en heel veel feestjes. Na al die jaren met 11 heren op het veld te hebben gestaan werd het andere geslacht ook een stuk interessanter.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Dat is door de jaren heen gevormd door mijn omgeving, de mensen die dichtbij me staan en de mensen waar je tegenop kijkt. Op dit moment word ik vooral geïnspireerd door positief ingestelde mensen, mensen die kunnen ‘omdenken’, en door levensgenieters. Ik zeg wel eens: “Je hebt voor 90% zelf in de hand hoe je je voelt, die overige 10% overkomen je, het is juist hoe je zelf met die dingen omgaat die ervoor zorgen hoe je leven eruit ziet!”

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken is voor mij heel belangrijk. Ik ben elke dag creatief bezig en door samen te brainstormen, bedenken we toffe concepten. Maar als ik dan heel specifiek een moment moet noemen, dan is dat de fotoshoot bij Saunaclub YinYang. Die vergeet je natuurlijk ook niet snel.

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Als eerste werknemer binnen Appart Media, heb ik al veel meegemaakt. We zijn al twee keer verhuisd, van 5 mensen in een garage naar een team met 16 man sterk. Hetgeen wat nooit veranderd is, is de wilskracht en het doorzettingsvermogen binnen het team. We zijn kritisch wanneer het moet en maken grapjes wanneer dat kan. Eén ding is zeker: ons team gaat voor elkaar door het vuur!