joy mertens

Account Manager

Hey Joy, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Ik houd me vooral bezig met acquisitie en het schrijven van offertes. Luisteren naar de klant is één van mijn sterkste punten, hierdoor ben ik tevens erg goed in het verwoorden van de wens van de klant op papier.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

Ik doe graag dingen met vrienden en familie. Met vrienden ga ik vooral graag op stap. Ook houd ik me heel het jaar bezig met het organiseren van de Sjtasiefestasie. In de avond kijk ik graag een maffia-serie.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Eigenlijk overal wel voor… Is er iets aan de hand of heb je pannenkoeken gemaakt? Ik sta ervoor op zonder moeite.

Wat wilde je vroeger worden?

Dat veranderde iedere keer weer… Het enige wat ik mij kan herinneren is leraar in het voortgezet onderwijs. Iedere dag voor de klas staan, dat leek me toen wel wat! Ik ben nu toch blij dat ik dat niet ben geworden.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Dat zijn er een aantal. Ten eerste mijn oma, omdat zij ooit haar hele familie in Indonesië achter heeft gelaten voor haar grote liefde, mijn opa. Dan Stephen Covey, een schrijver die heel positief schrijft over management. Tenslotte Warren Buffett, de man die iedere dag ontbijt bij McDonalds. Hij behoort tot één van de vijf rijkste mensen van de wereld en dat terwijl hij nooit een computer gebruikt of ook maar iets online doet.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

In een ver verleden toen Appart net bestond en ik nog niet in dienst was, heb ik al samengewerkt met het team op een evenement Spieren voor Spieren. Er moest een gaaf promotiefilmpje gemaakt worden waarin geld van het goede doel werd gestolen door een boef. Daar zouden dan twee freerunners verkleed als superhelden achteraan gaan die over hekken en gebouwen sprongen in Reuver. Opeens kregen we te horen dat de freerunners niet meer kwamen. Iemand kwam toen met het idee om mij en twee collega’s in te zetten als de superhelden en boef. Wij hebben dus een poging gedaan tot ‘freerunnen’, al werd het meer gek bewegen. Alle collega’s kwamen niet meer bij van het lachen. Volgens mij is het filmpje zelfs op YouTube te vinden…

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Een bedrijf waarin iedereen enorm goed met elkaar schakelt. Je loopt gewoon bij elkaar naar binnen. Als er een keer een spoedje tussen komt, hebben we het hierdoor heel snel geregeld.