jordy senssen

Head of Development

Hey Jordy, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Ik werk voornamelijk aan de front end van websites. Hiermee leg ik de link tussen design en development. Door mijn brede opleiding (ICT en media design) kan ik over veel onderwerpen van concepting tot design met collega’s sparren. Naast het programmeren hou ik er dus ook van om met collega’s na te denken over oplossingen, concepten en ideeën.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

Ik ga regelmatig naar de sportschool, maar ik hou er ook van om avonden met vrienden op de bank te zitten en een biertje te drinken. Muziek is voor mij ook een grote passie, zowel het luisteren als het maken. Als ik dan nog tijd over heb, kijk ik graag series of game ik met vrienden online.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Veel succes met mij wakker krijgen. Het enige waarmee je mij wakker krijgt is een leuke nieuwe gadget waar ik me weer een tijdje mee kan vermaken. En zelfs dan draai ik me liever nog een keer om en probeer ik die nieuwe gadget morgen wel.

Wat wilde je vroeger worden?

Wat wilde ik niet worden? Heel lang heb ik gedacht om rechter of advocaat te worden, zelfs aan dokter heb ik een tijdje gedacht. Maar toen kwam ik in aanraking met computers en dat veranderde alles. Ik wist gelijk dat ik hier iets mee wilde doen. Toen ik er eenmaal een tijdje in zat miste ik toch een stukje creativiteit. Ik heb daarna ook snel gekozen voor een ICT en media design studie. The best of both worlds.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Ik denk dat iedereen wel invloed op je heeft gedurende je leven. Toch zijn er een paar mensen die mij echt geïnspireerd hebben. Zo heb ik veel energie gevonden in de muziek van Green Day, maar ook mensen uit de technologie wereld zoals Bill Gates hebben mij geïnspireerd.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Voor mij was dat toch de tijd dat we nog met vijf mensen in een kleine garage zaten. Je kon niet om elkaar heen, maar dat maakte het natuurlijk ook weer super leuk. Een klein en hecht team dat alles samen deed. Nu is dat team nog steeds zo hecht, alleen met wat meer werknemers.

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

De motivatie en steun die we elkaar geven in het bedrijf is geweldig. Iedereen is gelijk en je kan met problemen ook altijd bij je collega’s terecht om advies te vragen. De sfeer die elke lunch weer om te genieten is en de grappen en grollen die je om de oren vliegen, maar als het dan weer tijd is om serieus en kritisch aan het werk te gaan dan gebeurt dat ook.