jolanda schoren

Financial Administrator

Hey Jolanda, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Superkrachten binnen de Appart Family… Positief, sociaal en creatief denken. Als ‘Wing Woman’ het financiële en administratieve deel binnen de organisatie te laten groeien.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

Vrije tijd… Sinds kort heb ik die weer en daar geniet ik van. Interieurstyling in en om het huis vind ik altijd een uitdaging om weer aan te beginnen. Ik kijk graag in mooie designboeken en naar woonprogramma’s. Wandelen en shoppen met familie en niet te vergeten een keer per jaar het zussenweekend naar St. Maartenszee. In de winter zoeken we de sneeuw op en gaan we skiën. In de zomers doen we graag een stedentrip.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Om acuut op reis te gaan, naar Canada, Bali of Mauritius.

Wat wilde je vroeger worden?

Stewardess worden, dat vond ik geweldig, maar helaas is dat het niet geworden. Binnenhuisarchitectuur was mijn 2e keus, hier heb ik me een paar jaar intensief mee beziggehouden en ik vond het geweldig om te doen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een administratieve/financiële opleiding en ben daarna 10 jaar werkzaam geweest bij de LWV (Limburgse Werkgeversvereniging) Roermond. Daarna kwam het creatieve in me bovendrijven en ben ik samen met een compagnon een bloemenwinkel begonnen. Na 15 jaar heb ik deze vaarwel gezegd om weer terug te gaan naar een administratieve/financiële uitdaging in een leuk, jong, dynamisch team.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Energieke mensen die positief in het leven staan. Mijn gezin natuurlijk ook. Vanaf het moment dat er kinderen in je leven komen, ben je er verantwoordelijk voor en begeleid je ze samen met je partner zo goed mogelijk naar ‘de grote wereld’ met vallen en opstaan.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Ik ben pas net een paar weken werkzaam bij de Appart Family, maar de samenwerking bij het Fruitcorso in Tiel met alle werknemers was erg mooi om aan deel te nemen. Daarnaast was de Tennisclinic bij TC Ruiver ook een gezellige activiteit. Er gaan nog zeker meerdere van dit soort leuke gebeurtenissen plaatsvinden, daar ben ik van overtuigd!

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Iedere uitdaging aangaan. Nieuwe wegen inslaan. Gebruik maken van elkaars specialiteiten binnen het team om zo onderscheidend te kunnen zijn in de markt.