joep van haren

Junior Marketeer

Hey Joep, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Door mijn Bachelor Commerciële Economie en Master International Business Strategic Marketing ben ik helemaal thuis op het gebied van marketing en het schrijven van strategieën. Hiernaast heb ik een grote interesse voor big data. Hier liggen mijn krachten dus ook.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Voetbal is mijn favoriete sport, iedere zondag speel ik bij het eerste in Leeuwen. Ook hou ik erg van een feestje en bezoek ik graag festivals. Dingen doen met vrienden is altijd goed, al is het gewoon een filmpje pakken.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Om op een verre reis te gaan. Ik heb tijdens mijn studie een half jaar in Nieuw Zeeland gewoond, dat was geweldig! Ik ga graag hier weer terug naartoe of naar een ander ver land, maakt mij niet uit!

Wat wilde je vroeger worden?

Ik kan me herinneren dat ik altijd straaljagerpiloot wilde worden, maar dat was een kortdurende jongensdroom.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Heel cliché, maar mijn ouders, omdat ze er altijd zijn geweest. Ook topsporters in het algemeen, ik heb bewondering voor hun prestaties en mindset.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Ik ben nog niet zo lang bij Appart Media, dus het tekenen van mijn contract is nog best wel vers. Deze gebeurtenis is mij dan ook het meest bijgebleven.

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Een bedrijf dat met heel veel inzet en enthousiasme opereert. Ook wordt je input gewaardeerd en krijg je de vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren.