isa hebben

Online Marketeer

Hey Isa, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Tijdens mijn studie Communicatie-IEMES in Tilburg heb ik zowel strategische vakken als creatieve vakken gevolgd. Hierdoor ben ik goed in het visualiseren van een strategie en vorm ik vaak de schakel tussen marketing en design.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

Ik sport veel, fitness en voetbal. Hiernaast vind ik het leuk om met fotografie en content creatie bezig te zijn. Ook zie ik graag veel van de wereld of Nederland, hierdoor vind ik een weekendje weg of op vakantie gaan erg leuk.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Voor een vliegticket naar een ver land.

Wat wilde je vroeger worden?

Schrijfster. Ik heb altijd een levendige fantasie gehad, waardoor ik constant bezig ben met het visualiseren van dingen. Het lijkt me nog altijd leuk om eens een boek uit te brengen.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Misschien heel cliché, maar mijn ouders hebben mij echt geïnspireerd. Zij hebben mij laten zien dat je hard kunt werken en tegelijk een leuk leven kunt hebben. Hoewel ze altijd een eigen bedrijf hebben gehad en hier heel druk mee waren, heb ik hier als kind nooit ‘last’ van gehad. Ze waren er voor mij altijd.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

De verhuizing! Het was mijn derde dag bij Appart Media en tevens de dag dat we van Reuver naar Roermond gingen verhuizen. Ik vond het heel bijzonder om te zien dat iedereen eigen initiatief nam en we hierdoor binnen één dag helemaal klaar waren. Maandag konden we gewoon beginnen met werken!

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Een hardwerkend maar toch gezellig bedrijf, waar iedereen zijn eigen sterktes gebruikt om tot een goed eindresultaat te komen.