eva schoren

Graphic Designer

Hey Eva, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Mijn superkrachten zijn mijn illustratieve vermogens en creatief nadenken. Een concept omzetten in een illustratie is dan ook wat ik graag doe. Ik wil iets vernieuwend, 'out of the box' en verrassends terug laten komen in mijn werk.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

Ik onderneem graag dingen met vrienden en familie. Gezellig een dagje erop uit, naar een feestje of gewoon simpel een cappuccino drinken, ik vind het allemaal leuk. Ook sport ik graag, vooral na een drukke periode, om even alle energie kwijt te kunnen.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Nachos met guacamole en Beyoncé

Wat wilde je vroeger worden?

Dolfijnentrainster of prinses. Vooral alle Disney films zorgden hiervoor. De standaard meisjesdroom: heel veel mooie jurken, een groot kasteel, sieraden en een prins op het witte paard.

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

De mensen om mij heen die een goede indruk op mij achterlaten, zowel vrienden als familie. Ze zijn (bijna altijd) positief ingesteld, gaan uitdagingen aan en geven niet op na een tegenslag. Verder haal ik ook inspiratie van bekende designers. Door de passie die zij hebben, word ik geïnspireerd om zelf ook hard te werken en ervoor te gaan in het leven, mijn dromen achterna.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Het eerste personeelsuitje. Bij mijn vorige werkgevers was dit meestal een etentje, maar bij Appart was dit een hele belevenis. De grote wok in Kerkrade, met al het gezellige personeel van Appart Media, in combinatie met een speciaal bioscoopavontuur. Zo'n avond blijft je bij.

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

De grote doorzettingskracht binnen het team en de diversiteit van iedereen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, en deze allemaal gebundeld vormt de kracht van Appart Media. Hard doorwerken en kritisch blijven, maar tussendoor ook een praatje of een grapje waar het kan. Bij Appart krijg je een echt teamgevoel!