bas hendriks

Developer

Hey Bas, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Mijn belangrijkste kracht is gevormd tijdens mijn opleiding. Door mijn studie, ICT & Media Design, heb ik oog voor design ontwikkeld. Hierdoor fungeer ik vaak als verbindende kracht tussen de developers en de designers bij Appart Media; beiden hebben een unieke denk- en werkwijze, twee werelden die ik samen probeer te laten komen.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

In mijn vrije tijd sport ik graag; met mooi weer ga ik mountainbiken in de bossen en met slecht weer ga ik de sportschool in. Verder ga ik wekelijks naar Krav Maga; een zelfverdedigingssport.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Het liefst niet (goede nachtrust is belangrijk), maar als het echt moet dan mag je me voor een bijzondere maaltijd wakker maken.

Wat wilde je vroeger worden?

Vroeger wilde ik altijd piloot worden. Al vanaf jongs af aan was dat m’n droom. Een paar jaar geleden heb ik een keuring gedaan bij de luchtmacht om te kijken of ik aanmerking kwam voor een functie als piloot, iets wat helaas niet zo mocht zijn…

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Ik ben muziekliefhebber en laat me dan ook inspireren door artiesten. Enkele voorbeelden zijn Mark Knofler (Dire Straits) en Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers). Maar ook de snowbaorder Travis Rice en acteur Dwayne Johnson vind ik inspirerende personen. Hun kijk op het leven en mindset; daar heb ik enorm veel respect voor!

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Zonder twijfel het Fruitcorso van 2016! Dit was de eerste keer dat we marketingpartner waren van dit evenement. Vol goede moed én adrenaline, vertrok ons hele team richting Tiel. Overdag was het echt hard werken, en dat er ’s avonds ruimte was om met z’n allen na te praten zorgde voor een optimale sfeer. Gedeelde kamers met je collega’s; niet alle bedrijven kunnen dat doen, maar het kenmerkt Appart Media en de hechte band die iedereen met elkaar heeft dat dat toen allemaal ‘gewoon’ was!

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Wat voor mij Appart Media typeert is het oog voor detail. Iedereen, het maakt niet uit welke functie of welke afdeling, levert zijn of haar bijdrage aan een project en kijkt met een kritisch oog naar producten die worden gemaakt. Dat oog voor detail, die controle en betrokkenheid van de hele organisatie is typisch Appart Media!