anthonny van den bekerom

Graphic Designer

Hey Anthonny, wat zijn jouw superkrachten binnen het Appart-team?

Op de hoogte zijn van de laatste trends en tools. Ik ben een beetje nieuwsgierig en zoek vaak uit wat de laatste trends zijn of welke shortcuts er zijn voor een programma. Ik vind het dan ook tof om iemand deze nieuwe weetjes weer te vertellen die ze nog niet kennen of een nieuwe designtrend te laten zien. Zo verhoog je hun efficiëntie en verbreed je hun kennis.

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd?

Ik hockey graag! Ik geef training aan twee teams en coach op de zaterdag ook twee teams. Naast dat ik coach en train, ben ik zelf ook actief in het hockeyen. Ik train zelf op de vrijdag en speel een wedstrijd op de zondag. Zo blijft mijn weekend goed gevuld!

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

Niets... Ik ben echt een vaste slaper!

Wat wilde je vroeger worden?

Ik denk iets van astronaut, een lekker typische jongensdroom. Alhoewel ik om de zoveel tijd toch weer iets anders in gedachte had…

Wie hebben jou geïnspireerd in je leven?

Iedereen om mij heen. Ik denk dat iedereen je wel kan inspireren, al is dat op de meest kleine, subtiele, rare, positieve of negatieve manier. Iedereen doet wel iets wat een ander kan inspireren.

Welke gebeurtenis binnen Appart Media is jou het meeste bijgebleven?

Natuurlijk het moment dat ik als stagiaire een contract heb gekregen en mocht blijven. Van mijn ‘hobby’ mijn beroep maken! Iets waar je met 4 jaar lang school naar streeft.

Wat is typisch Appart Media volgens jou?

Een jong en energiek bedrijf die iedereen diezelfde energie meegeeft om weer opgewekt de dag door te gaan. Naast het harde werken, hoge streven en serieus bezig zijn met projecten is het altijd gezellig, hangt er een goede sfeer en krijg je de hele dag door energie van anderen.