joep van haren

Junior Marketeer

Hey Joep, what are your superpowers in the Appart Family?

Door mijn Bachelor Commerciële Economie en Master International Business Strategic Marketing ben ik helemaal thuis op het gebied van marketing en het schrijven van strategieën. Hiernaast heb ik een grote interesse voor big data. Hier liggen mijn krachten dus ook.

What do you like to do in your spare time?

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Voetbal is mijn favoriete sport, iedere zondag speel ik bij de eerste in Leeuwen. Ook hou ik erg van een feestje en bezoek ik graag festivals. Dingen doen met vrienden is altijd goed, al is het gewoon om een filmpje te pakken.

What's something we can wake you up for?

Om op een verre reis te gaan. Ik heb tijdens mijn studie een half jaar in Nieuw Zeeland gewoond, dat was geweldig! Ik ga graag hier weer terug naartoe of naar een ander ver land, maakt mij niet uit!

What did you want to be when you grew up?

Ik kan me herinneren dat ik altijd straaljagerpiloot wilde worden, maar dat was een kortdurende jongensdroom.

Who have inspired you?

Heel cliché, maar mijn ouders, omdat ze er altijd zijn geweest. Ook topsporters in het algemeen, ik heb bewondering voor hun prestaties en mindset.

What is your best memory of Appart Media?

Ik ben nog niet zo lang bij Appart Media, dus het tekenen van mijn contract is nog best wel vers. Deze gebeurtenis is mij dan ook het meest bijgebleven.

What do you think defines Appart Media?

Een bedrijf dat een klein beetje chaotisch is, maar met heel veel inzet en enthousiasme opereert. Ook de directheid vind ik zeer typerend voor Appart Media, we nemen geen blad voor de mond.