De AVG Wet & jouw website

25 mei 2018 gaat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG; Engels: GDPR) van kracht. Dit houdt in dat vanaf die dag er één privacywet geldt voor de hele EU. De, op dit moment in Nederland geldende wet, ‘Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb), geldt dan niet meer.
Wil je meer weten over de AVG Wet? Lees dan nu onze blog

Wat verandert er?

De AVG zorgt o.a. voor:

  • Versterking en uitbreiding van privacyrechten voor personen.
  • Meer verantwoordelijkheden voor organisaties met betrekking tot het verwerken en opslaan van persoonsgegevens.
  • Dezelfde, stevige bevoegdheden voor alle Europese privacytoezichthouders. Een van deze bevoegdheden is om boetes tot 20 miljoen euro op te leggen aan organisaties die zich niet aan de AVG wet houden.

Een website verzamelt allerlei gegevens: bijvoorbeeld namen en e-mail adressen bij het invullen van een contactformulier, bij het aanmelden voor een nieuwsbrief, maar ook d.m.v. cookies. De AVG wet heeft dus ook invloed op jouw website. Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat met betrekking tot de AVG wet? Doe nu de check! Geheel gratis en geheel vrijblijvend. Laat ons weten welke website je graag wilt laten checken en naar welk e-mailadres we de analyse mogen sturen. Heel simpel. Binnen 2 dagen kun je de rapportage verwachten. Doe nu de check!

DOE DE CHECK

MARKETING

Onze strategen helpen je met alle vraagstukken en uitdagingen rondom marketing. Of het nu een marketingstrategie, merkpositionering, strakke content of social media strategie is; wij doen er alles aan om jouw gestelde doel te bereiken. Wil je SEO en/of SEA inzetten? Of kies je ervoor om een passende customer journey te laten ontwikkelen?

Lees meer..

DESIGN

Creatievelingen; dat is wat elk goed marketingbureau nodig heeft! Met een breed scala aan design-gerelateerde kennis en ervaring ontwikkelen onze designers onder andere op maat gemaakte webdesigns, creatieve ideeën, video’s en complete merk-designs. Prikkelende concepten om jouw communicatie te laten opvallen!

Lees meer..

DEVELOPMENT

De webdevelopers in ons team bouwen websites, platforms en web-applicaties. PHP, jQuery, HTML en CSS; digitaal is wat wij ademen. En, we graven dieper en kijken verder. Wij verzamelen, meten en analyseren data, jouw data én big data, om zo een optimale marketingstrategie te realiseren. Want, meten is weten!

Lees meer..
Appart Media
5/5 gebaseerd op 10 Reviews
Lees hun reviews op google.nl