OUR INNOVATION LAB

Ons Appart HQ is het epicentrum van alle creatieve, opvallende en soms rare ideeën. Alle afdelingen werken dagelijks intensief samen aan projecten, iets wat vaak tot creatieve hersenspinsels kan leiden. De ideeën voor één project leiden bij ons vaak tot unieke concepten voor een ander project. En natuurlijk willen wij die creatieve uitspattingen niet vergeten. Daarom hebben wij ons eigen Innovation Lab opgericht; dé plek waar we onze ideeën verzamelen en ontwikkelen. Dingen die wij nog nooit eerder hebben gedaan, maar uitdagingen worden dan ook niet uit de weg gegaan. Soms alleen, soms zoeken wij naar partners. Maar het is altijd nieuw, opvallend en verrassend.

Net zoals bij onze andere projecten huisvest het Innovation Lab een breed scala aan onderwerpen en projecten. Van marketingconcepten tot webdesigns, van corporate projecten tot concepten voor het onderwijs. Meer weten? Klik op de case en ontdek ons verhaal!

Blauwboek

Blauwboek

Blauwboek is een platform dat wij hebben gecreëerd voor studenten en hun leraren. Het is een interactieve leeromgeving, geschikt voor een grote groep studenten, die rekening houdt met toekomstige ontwikkelingen op onderwijsgebied. Maar het is voornamelijk een snelle en makkelijke manier voor leraren om contact te maken met studenten en om via dit systeem examens te creëren.

www.blauwboek.nl
blauwboek-top
Breekijzervlogs

Breekijzer

Een van de resultaten van ons Innovation Lab is Breekijzer. Met behulp van Breekijzer helpen wij bedrijven om vlogs te verwerken in hun marketing strategie. Door middel van deze vlogs, gebaseerd op een marketingstrategie en tastbare data, willen we laten zien dat vloggen niet alleen iets is voor grote bedrijven of bekende merken, maar voor iedereen!

www.breekijzervlogs.nl
breekijzervlogs-top
IkbenZZP

Ik ben ZZP

Voor zelfstandigen creëerden wij een aparte dienstverlening, onder de naam: ‘Ik ben ZZP’. Door middel van dit concept bieden wij verschillende marketing-gebaseerde opties aan voor zelfstandigen. Op deze manier kunnen zij gebruik maken van al onze marketing kennis, zonder torenhoge rekeningen te moeten betalen.

www.ik-ben-zzp.nl
ikbenzzp-top