SBA Golf & Groen

SBA Golf & Groen

SBA Golf & Groen is in de golfbranche al ruim 30 jaar een gevestigde naam. Gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van golfbanen hebben zij een rijke ervaring en deskundigheid op diverse gebieden. Door hun expertise en kennis garanderen zij een optimale, duurzame en op maat gemaakte oplossing voor iedere ‘groen-uitdaging’. De uitdaging voor SBA Golf & Groen lag voornamelijk op het gebied van naamsbekendheid en communicatie; want hoe zorg je ervoor dat ook de bedrijven buiten je eigen netwerk je weten te vinden?

We did:
Research – Strategy – Web-design – Presentation-design – Brand-design – Development – Photography and video

Lees meer!
I-FourC

I-FourC

I-FourC is gevestigd in Reuver en heeft zich gespecialiseerd in het opslaan en digitaliseren van documenten voor branches zoals de zorg, het onderwijs, de overheid en HRM . Al meer dan 10 jaar zijn zij actief en richten zij zich op een veilige, digitale en toegankelijke manier van archivering. I-FourC werkt hierbij nauw samen met Jalema, een (offline) archiefspecialist; tevens gevestigd in Reuver. Door deze samenwerking kunnen zij samen garant staan voor de beste service, welke zij bieden aan een breed scala aan bedrijven.

We did:
Analysis – Development – Control

Lees meer!
Provincie Limburg

Provincie Limburg

Expeditie Ruimte is een initiatief van de Provincie Limburg dat de vorm heeft gekregen van een leertraject. Waar dit in 2014 begon met offline bijeenkomsten en kennissessies, werd er nu besloten dat het tijd was voor een 2.0 versie; een versie die past bij deze tijd. Maar hoe vertaal je een offline leertraject naar een digitale variant?

We did:
Research – Strategy – Customer Journey – Brand-design – Webdesign – Development

Lees meer!
L'Authentique

L'Authentique

L’Authentique ontwerpt, ontwikkelt en levert hoogwaardige, zelfgemaakte verfsoorten en is daarnaast ook meubel producent. Na een flinke groei was het tijd voor de volgende stap; een nieuwe markt, look & feel en koers werd gekozen!

We did:
Research – Strategy – Customer Journey – Brand-design – Webdesign – Development

Lees meer!
XBAZE

XBAZE

XBAZE is een Jump Arena, gevestigd op een unieke locatie; een voormalige kerk! XBAZE faciliteert alles wat met springen te maken heeft, van trampolines tot een Walk the Wall. Alles begon bij een idee, een lege kerk en een samenwerking; want hoe wordt zo’n jump-concept opgezet, ontwikkeld en onder de aandacht gebracht?

We did:
Research – Brand-Design – Design – Development – Social Media – Photography – Campaigns

Lees meer!
Gommans & de Wit

Gommans & de Wit

Gommans & de Wit bestaat uit twee divisies; Gommans & de Wit Vakgarage en Gommans & de Wit Leasing. Door hun kleinschaligheid en kennis zijn zij niet alleen ervaren, maar ook flexibel en staan ze garant voor een hoge kwaliteit. Onze uitdaging; Gommans & de Wit Leasing op een professionele manier online prestenteren!

We did:
Webdesign – Development – Social Media Marketing – Photography

Lees meer!
Domifence

Domifence

Domifence levert en monteert betonschuttingen en schanskorven door heel Nederland. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid bieden zij een breed assortiment aan materialen en diensten. Dit aanbod, en daarmee de naamsbekendheid van Domifence, had als uitdaging de online aanwezigheid verbeteren én vergroten.

We did:
Design – Development – Data-research

Lees meer!
Stomydo

Stomydo

Stomydo is een organisatie die zich inzet voor de stomazorg. Samen met stomadragers hebben zij een product ontwikkeld waarin hygiëne, gebruiksgemak en comfort op nummer 1 staan; de Stomadouche. Maar hoe introduceer je zo’n specifiek product in de markt?

We did
Strategy - Design - Development

Lees meer!
Fruitcorso

Fruitcorso

Het Fruitcorso is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gehouden in Tiel, in de maand september. Een evenement met een culturele historie dat moeite had om te groeien en toekomstbestendig te blijven. Wij werden hun officiële marketingpartner.

We did
Desk & Field Research - Customer Journey - Strategy - Design - Development - Event Management

Lees meer!
Hazard Care Coatings

Hazard Care Coatings

Hazard Care Coatings is een speciaal verf- en coatingproduct dat focust op hygiëne, veiligheid en bescherming. Door de unieke samenstelling is deze verf de perfecte oplossing voor de food- and healthbranches. Een marketingstrategie op maat werd er gevraagd om dit product te introduceren…

We did
Research - Strategy and Design - Web Design - Development

Lees meer!
Snoepwinkel Truuske

Snoepwinkel Truuske

Snoepwinkel Truuske vormde een gloednieuw concept in de binnenstad van Venlo: een klassieke snoepwinkel met een breed aanbod van (suikervrij) snoep. In aanloop naar de officiële opening wilden zij voldoende buzz creëren online. Met een passende strategie voor zowel off- als online werd die buzz behoorlijk groot…

We did
Research - Customer Journey - Strategy - Design - Development

Lees meer!
SaunaClub YinYang

SaunaClub YinYang

Door de groei van een klein bedrijf naar een grote, professionele organisatie, wilde Saunaclub YinYang een nieuwe doelgroep aantrekken. In afstemming met YinYang hebben wij onderzoek gedaan naar de Aziatische markt om de mogelijkheden te verkennen. Want hoe benader je die markt? En wat is hun customer journey?

We did
Research - Strategy - Design - Development

Lees meer!
Logo van Akzonobel
Logo van Alphashop
Logo van BC Broekhin
Logo van BRB
Logo van H Brinkman Schilderwerken
Logo van Buitenkracht
Logo van Coxnovum
Logo van Defensie
Logo van Direktmail
Logo van Domifence
Logo van Drost
Logo van Drukpartners
Logo van Emirates
Logo van Euregio
Logo van Factory5
Logo van Fruitcorso
Logo van Gaiazoo
Logo van Gemeente Beesel
Logo van Gildeopleidingen
Logo van Gommans en de Wit
Logo van I Four C
Logo van Jo's ijs
Logo van Jumbo
Logo van Kiyori
Logo van Klerkenhof
Logo van L'authentique
Logo van Lei Import
Logo van Loeknatuurlijk
Logo van Lortye
Logo van MC-id
Logo van Me en Marie
Logo van Metaalketenzuid
Logo van Mitra
Logo van MKB
Logo van Move Easy
Logo van Mutsaersstichting
Logo van Nedinsco
Logo van Officedepot
Logo van Optisport
Logo van Pavoncella
Logo van Pictio
Logo van Plinthos
Logo van PNB
Logo van Puntwelzijn
Logo van Rabobank
Logo van Servicecentrale
Logo van Spieren voor Spieren
Logo van Stomydo
Logo van Supagolf
Logo van Tabula
Logo van Thijssenemans
Logo van Timaro
Logo van Truuske
Logo van Valuas
Logo van Vanpas
Logo van Viecuri
Logo van Yinyang
Logo van Provincie limburg
Logo van HCC
Logo van X-baze