NOT AN AVERAGE MARKETING COMMUNICATION AGENCY

Iedereen heeft een missie die uiteindelijk moet leiden naar succes, net zoals het feit dat iedereen succesvol wil zijn in wat zij doen. Bij Appart Media is dat ook ons streven. Maar, niet alleen voor onszelf. Wij zijn van mening dat wij pas succesvol zijn als onze opdrachtgevers dat óók zijn. Dat is onze visie en manier van denken.

Het is een feit dat de elementen die succes bepalen kunnen variëren voor ons allemaal, maar wij zullen altijd één gezamenlijk doel stellen. Jouw missie is onze missie, zodat wij samen, zij aan zij, kunnen streven naar het beste resultaat en het ultieme doel!

IT'S A WAY OF LIFE

De wereld om ons heen bestaat uit talloze elementen die ons dagelijks (al dan niet bewust) beïnvloeden. Marketing, merken, data, technieken, creatieve concepten en communicatie, we worden er iedere minuut mee overspoeld. Vandaag de dag leven wij nu eenmaal in een wereld die consumeert; wij consumeren als bedrijf én als individu. Maar, dat doen wij niet ‘zomaar’. Wij consumeren omdat we geëntertained willen worden. Wij willen opgemerkt worden, onszelf kunnen identificeren met anderen en wij willen onszelf rechtvaardigen. Maar bovenal willen wij ons verbonden voelen…

Als merk zijnde heb je de mogelijkheid om aan al deze behoeftes van je doelgroep te voldoen. Dát is precies de doelstelling van marketing en communicatie. Voldoen aan behoeftes en verbinding creëren, op alle mogelijke manieren. Zodat je niet alleen de beste kunt zijn, maar op een dag ook écht kunt pionieren in jouw vakgebied.

WE TAKE OUR SOCIAL RESPONSIBILITIES

Wij zien onszelf niet als een standaard reclamebureau, maar werken vol passie aan nieuwe projecten, innovatieve ideeën en bouwen graag samenwerkingen. En meer dan eens steken wij deze samenwerking in op een ander niveau, om zo ook onze sociale verantwoordelijkheden op de voorgrond te stellen. Waarom wij dit doen? Omdat ook wij klein zijn begonnen, en dus maar al te goed weten hoeveel het waard is wanneer je de hulp krijgt die je af en toe nodig hebt. Maar wij willen niet zomaar iets geven; wij streven ernaar om onze kennis en ervaring te delen in sociale aspecten. Van marketing tot webdesign en uitvoering, wij dragen altijd iets bij vanuit onze eigen kracht. Op een manier die echt bij ons past. Op een manier zodat wij telkens iets bij kunnen dragen aan onze samenleving en de maatschappij. Allemaal projecten die wij doen omdat wij hun visie waarderen, de grote toegevoegde waarde zagen op sociaal vlak en daar graag aan bijdragen! Benieuwd naar de organisaties die wij allemaal op deze manier steunen? In onderstaand overzicht staan diverse projecten waaraan wij werken vanuit een sociale insteek.

MVO project

Airwish

Als partner van AirWish dragen wij jaarlijks bij aan het organiseren van dit evenement voor ernstig zieke kinderen. Tijdens dit weekend worden diverse wensen vervuld, variërend van helikoptervluchten tot DJ’en. Als marketingpartner verzorgen wij jaarlijks alle uitingen en promotiematerialen rondom het weekend AirWish.

Events 4 You

Een lokaal initiatief, Events4You, ondersteunen wij vanuit onze kern en kracht; voor deze evenementenorganisatie nemen wij de volledige marketing en creatieve communicatie voor onze rekening rondom hun diverse feesten. De website, online communicatie, social media beheer en huisstijl hebben wij ons volledig eigen gemaakt.

Visit their website!

Fruitcorso

Appart Media is officieel marketingpartner van het Fruitcorso; een jaarlijks evenement in Tiel. Met een vermelding op de Culturele Erfgoedlijst is dit evenement een ware traditie. In onze rol als partner verzorgen wij voor het Fruitcorso alle marketing, zowel on- als offline, en maken en ontwikkelen we diverse promotie uitingen. Daarnaast zijn wij ook actief tijdens het evenement zelf, nemen we de ticketverkoop voor onze rekening en zijn wij aanspreekpunt voor de bezoekers.

Visit their website!

HSV De Paardenvriend

HSV De Paardenvriend sponsoren wij op onze eigen, unieke manier; in plaats hen te steunen middels een donatie of sponsorbedrag, kozen wij voor iets tastbaars. Daarom ontwikkelden wij, als sponsor van deze vereniging, een gloednieuw webdesign en bouwden we hun nieuwe website!

Visit their website!

NO BATCAVE FOR US

WE HAVE OUR OWN HIDE-OUT

In het zonnige Zuiden, het mooie Limburg, ligt ons Appart HQ. Hier komen al onze krachten samen en werken wij samen aan nieuwe, uitdagende projecten. Benieuwd om te zien waar wij werken en wil je kennis maken met de Appart-magie? Wij geven je graag een tour…

Plan je route!
Logo van Appart Media
Het licht van Appart Media